Коктейлі, натхненні природою: у львівському бар-фермі "Інші" оновилося сезонне меню

Коктейлі, натхненні природою: у львівському бар-фермі "Інші" оновилося сезонне меню

2025-03-19 00:19:58

Коктейлі, натхненні природою: у львівському бар-фермі "Інші" оновилося сезонне меню

Коктейлі, натхненні природою: у львівському бар-фермі "Інші" оновилося сезонне меню

У львівському бар-фермі Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк “Інші” презентували новий коктейльний сет, який відображає дух української природи та фермерських продуктів.

Щороку у закладі з’являється нове сезоне меню, яке відтворює зміну природи та багатство локальних інгредієнтів. Цього разу концепція присвячена пробудженню весни та старту фермерського сезону.

Так, до оновленої коктейльної карти увійшли шість концептуальних напоїв: "Земля", "Мед", "Кукурудза", "Дерево", "Буряк" та "Горох". Кожен із них створений на основі фермерських продуктів, що відображають автентичність і українські традиції. Усі позиції коштують 335 гривень.

Коктейлі нового сезону:

  • “Земля”— символізує зв’язок людини з природою. Основа — джин, фіалковий лікер, кордіал з огірка та троянди, ігристе вино.
  • “Мед” — відтворює атмосферу українського бджільництва. Містить горілку, настояну на бджолах, витриманий ром, медовий лікер, сікеру та херес.
  • “Дерево” — втілює смаки лісу завдяки нотам ягід, грибів і кори дуба. Основу складають джин, бренді, каштановий лікер, темний ром і хвойні настоянки.
  • “Горох” — присвячений локальним сільськогосподарським культурам. Включає джин, настоянку на паростках гороху, трав’яний лікер і кисло-солодкий кордіал із грейпфрута.
  • “Кукурудза” — асоціюється з атмосферою літніх кукурудзяних полів. Має ніжний солодко-солоний присмак і поєднує віскі, омите топленим маслом, кашасу, золоту текілу, сироп із консервованої кукурудзи та сирну піну.
  •  “Буряк" — заснований на давніх методах заготівлі овочів, які використовували наші предки. Це кисло-солодкий коктейль на основі рому та бурбону з буряковим шрабом, який додає глибини смаку.

Більшість інгредієнтів для сезонних коктейлів команда привозить з власної ферми Клопотенка та Поперешнюк або ж купує на Галицькому ринку під час щотижневих закупок і пошуків цікавих локальних продуктів.

Скуштувати всі ці оригінальні напої можна у Львові за адресою: вул. Івана Федоровича, 12, навпроти Домініканського собору.

Коктейльний бар-ферма “Інші”

Адреса: Львів, вул. Івана Федоровича, 12

Час роботи: щодня з 16:00 до 23:00

Соцмережі: https://www.instagram.com/inshi.bar/

 

 

джерело: власне






Що ще читають на цю тему



Коментарів немає
Додати коментар


Коментар